Людмила Денісова: Пенсійна реформа дозволить мільйонам громадян забезпечити свою старість та отримати кошти за роки своєї праці (відео)
вівторок, 3 жовтня 2017, 19:13

Верховна Рада ухвалила проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо підвищення пенсій", ініціатором ухвалення якого виступили народні депутати фракції "Народний фронт".

За проголосували 288 народних депутатів.

Як заявила у своєму виступі з трибуни парламенту Голова Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Людмила Денісова, ухвалення пенсійної реформи дозволить мільйонам українських громадян забезпечити свою старість та отримати кошти за роки своєї праці.

"Я дуже вам вдячна за те, що ми дуже швидко пройшли всі поправки. 10 мільйонів наших громадян чекають зараз підвищення пенсій", - сказала Денісова.

"Осучаснення пенсій стосується 5,6 мільйонів громадян, це в середньому 700 гривень. Збільшення мінімальної пенсії на 140 гривень і це буде 1452 гривні. Жінки, які вийшли достроково на пенсію, і яким зменшили пенсію за рахунок пенсійної реформи, яка була у 2011 році, тепер вони теж отримають справедливу пенсію. Всі ті, хто багато років отримує 940 гривень, вони теж будуть отримувати пенсію не менше ніж прожитковий мінімум", - заявила Денісова у своєму виступі з трибуни парламенту.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua