Максим Бурбак: 500 млн грн конфіскованих коштів Януковича необхідно направити на облаштування кордону з Росією (відео)
понеділок, 19 червня 2017, 12:19

Фракція «Народний фронт» звертається до Кабінету Міністрів профінансувати в повному обсязі бюджетну програму з будівництва інженерно-технічних споруд на східному кордоні.

Про це під час Погоджувальної ради заявив керівник фракції Максим Бурбак.

«Народний фронт» вважає, що інженерне облаштування кордону треба продовжувати. Кабінет Міністрів має в повному обсязі профінансувати відповідну бюджетну програму цього року й збільшувати фінансування проекту в наступні роки», - підкреслив він.

«Крім того, ми вимагаємо спрямувати на облаштування кордону 500 млн грн з числа коштів, повернутих за судовим рішенням про спецконфіскацію грошей Януковича», - сказав Максим Бурбак.

Він наголосив, що минулого тижня група парламентарів та журналістів виїздили в Харківську область і ознайомились з інженерно-технічним облаштуванням кордону з Росією.

«Усім, хто розпускав численні фейки і закликав не будувати кордон,  скажу: поїдьте і самі подивіться, що вже зроблено і на якому високому рівні», - зауважив керівник фракції.

Він також підкреслив, що за аналогічним в Україні проектом, інженерно-технічне облаштування східного кордону розпочали Балтійські країни і Норвегія. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua