Максим Бурбак: Аферу з управлінськими компаніями в Чернівцях викрито (документ)
середа, 20 лютого 2019, 10:11

Державна служба України з питань праці майже на 5 млн грн оштрафувала компанію, яка обслуговує будинки в Чернівцях.

Як йдеться в офіційній відповіді на звернення народного депутата фракції "Народний фронт" Максима Бурбака, під час перевірки підприємства ТОВ "Вайт Лаіонс" службою Держпраці виявлено порушення трудового законодавства в частині оформлення трудових відносин з 39-ма найманими працівниками.

"Як би комусь зі зграї запроданців з Чернівецької міськради не кортіло, але функцію депутатського контролю ще ніхто не відміняв. Я обіцяв, що аферу з управлінськими компаніями в Чернівцях викрию та буду вимагати найсуворішого покарання відповідно до чинного законодавства. І для контори типу "Рога і копита" та їх наставників-аферистів, які грабують наше рідне місто і нашу громаду", - прокоментував рішення служби Держпраці Максим Бурбак на свої сторінці у Facebook.

"Переконаний, відповідні результати перевірок будуть і по інших грабіжницьких фірмах-управителях, яких заступник міського голови Середюк допустив до "чесного і прозорого" конкурсу і які ще з вересня залізли в кишеню мешканців понад 600 будинків у Чернівцях. Чекаю конкретних і чітких дій правоохоронних органів. Я не віддам Чернівці на поталу запроданській зграї Фірташа!", - написав народний депутат.

Нагадаємо, раніше Максим Бурбак неодноразово наголошував про злочинну схему так званих управлінських фірм, яким Чернівецька міськрада після усунення законно обраного міського голови Олексія Каспрука передала в управління понад 600 будинків у місті. Зокрема, після звернення народного депутата з’ясувалось, що дві обслуговуючі фірми мали одного на двох працівника.

Відтак, перевірити законність проведеного конкурсу на визначення фірм-управителів Максим Бурбак звернувся до правоохоронних органів. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua