Арсен Аваков - найефективніший міністр внутрішніх справ, - Максим Бурбак (відео)
вівторок, 7 листопада 2017, 12:53

Фракція "Народний фронт" підтримує міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на його посаді.  

"Це найефективніший і найуспішніший міністр внутрішніх справ в історії України", - наголосив керівник фракції Максим Бурбак під час розгляду проекту постанови про відставку міністра МВС. 

Керівник фракції сказав, що Арсен Аваков очолив Міністерство внутрішніх справ навесні 2014, коли правоохоронної системи практично не було. 

"У 2014 році Арсен Аваков прийшов у міліцію, яку ненавиділа вся країна, у її співробітників не було ні сил, ні мотивації виконувати службові обов'язки. Країна зазнала військової агресії, а сепаратисти намагались розірвати Україну на окремі бандитські князівства. Правоохоронної системи практично не було", - нагадав Максим Бурбак.

Він наголосив,  що реформа МВС, яку проводить міністр, кардинальна і одночасно прозора. 

"Вперше реформа МВС від самого початку проводилась відкрито та прозоро, за участі громадських організацій і після аналізу найуспішнішого світового досвіду", - підкреслив Максим Бурбак. 

"Сьогодні під керівництвом міністра Авакова успішно функціонують і розвиваються Держприкордонслужба, Державна міграційна служба, Нацгвардія, Державна служба з надзвичайних ситуацій і Національна поліція",  - наголосив керівник фракції, додавши на підтвердження дані соціологічних досліджень.  

"За даними соціології, рівень довіри до Нацгвардії понад 52%, до Служби з надзвичайних ситуацій – 50% , до Нацполіції і патрульної служби -  майже 40%",  - підкреслив Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua