Максим Бурбак: "Батьківщина" намагається зірвати процес об'єднання територіальних громад і процес децентралізації влади (відео)
понеділок, 17 жовтня 2016, 14:10

Керівництво політичної партії "Батьківщина" всіляко намагається зірвати процес децентралізації влади і перешкоджає об'єднанню територіальних громад.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Вбачаємо, що фракція "Батьківщина" робить все для того, щоб зірвати процес об'єднання територіальних громад і процес децентралізації влади в країні, які було розпочато Урядом Яценюка", - повідомив він.

Бурбак відзначив, що минулого року, коли Уряд Яценюка починав впроваджувати субсидії, ця політична сила також всіляко намагалась дискредитувати систему субсидій. 

"Це повторення минулорічної практики, коли на численних ток-шоу, круглих столах по областях України, на зустрічах з аграріями, з мешканцями маленьких містечок і сіл, розказують що система субсидій не запрацює, що це все погано. Натомість система субсидій працює, гроші передбачені і в цьому році і на наступний", - наголосив Бурбак.

"Тепер поширюються заяви стосовно продажу землі, невідповідні заяви щодо тарифних війн, фейки стосовно заохочення деяких місцевих рад щодо укладання особливих угод з кабінетом міністрів. Цим поширюється хаос", - підкреслив керівник фракції "Народний фронт".

"Хочу нагадати як колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко підписувала Меморандум з МВФ, яким було передбачено розкриття і продаж ринку землі, укладання 2009 року кабальних газових угод. Люди все добре пам'ятають", - нагадав Бурбак.

Він також відзначив, що одну з подібних "страшилок" "Батьківщини" щодо продажу землі парламент успішно розвіяв минулого пленарного тижня, продовживши мораторій на продаж землі.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua