Максим Бурбак: БПП має визначитися - або підтримуєте цей уряд, або пропонуєте альтернативу (відео)
понеділок, 14 березня 2016, 12:49

Альтернативи коаліції “Європейська Україна” немає, і зараз необхідно стабілізувати її роботу.

Про це заявив Голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час Погоджувальної ради у понеділок, 14 березня.

"Світоглядних розбіжностей між нами не було й немає. Ми мусимо співпрацювати заради України, співпрацювати, щоб вийти з цієї штучно створеної кризи. Ні перевибори, ні зміна Уряду її не вирішать", - наголосив він.

Максим Бурбак нагадав, що Глава Уряду запропонував програму дій на 2016 рік, яка ґрунтується на принципах розумної економії, справедливого розподілу видатків, економічної дерегуляції та демонополізації, продовження бюджетної децентралізації, проведення прозорої приватизації державних компаній та створення умов для очікуваного зростання.

Голова фракції зауважив, що існує два варіанти виходу зі штучно створеної кризи: відновлення парламентської коаліції, посилення чинного складу Кабінету Міністрів України, тісна взаємодія між Блоком Петра Порошенка, "Народним фронтом" та демократичними парламентськими силами і продовження реформ, які започатковані цим Урядом.

І другий варіант: Президент України та його фракція беруть на себе відповідальність і представляють новий склад Кабінету Міністрів, нового Прем’єр-міністра, нову програму та проводять переговори з парламентськими силами щодо підтримки іншого Уряду і альтернативної програми.

"Треба нарешті прийняти рішення. Ціна зволікання - економічне падіння, втрата керованості країною, втрата підтримки з боку західних партнерів, втрата всього, що досягнуто за останні два роки", - підкреслив Бурбак.

Він також відповів на репліку Юрія Луценка: "Впевнений, що ми будемо в Євролізі – це від усіх нас залежить, але команда виграє лише тоді, коли забиває в чужі ворота. А то – що не удар – то штанга, або в свої ворота. І це і коаліції, і фракції БПП також стосується".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua