Максим Бурбак: Бюджет буде проголосований відповідальними політиками (відео)
п’ятниця, 25 грудня 2015, 00:07

В бюджеті 2016 року в півтори рази збільшено видатки на дороги - це 4,5 млрд. грн.

Про це заявив Голова фракції “Народний Фронт”  Максим Бурбак в ефірі програми “Право на владу” на 1+1, в четвер 24 грудня.

“Минулого року на дороги було виділено 3 млрд. грн. В основному вони були витрачені на обслуговування боргу, який понабирали за 20 років, а тепер цим бюджетом передбачається 4,5 млрд грн на дороги. Тобто збільшено в 1,5 рази”, - наголосив Бурбак.

Він також підкреслив, що в бюджеті збільшено фінансування обороноздатності до 113 млрд грн.

“5% ВВП треба виділяти на потреби обороноздатності. Ці гроші потрібні не через місяць, не по 1/12, а завтра. Кожен день ми повинні працювати на те, щоб нарощувати свою обороноздатність.  Ми здатні зупинити ворога і тому ми повинні сьогодні підтримати наше військо, наших хлопців, нашу державу консолідованим голосуванням за державний бюджет”, - наголосив Максим Бурбак.

Голова фракції також підкреслив, що бюджету очікують і новостворені місцеві громади, які не можуть фінансуватись за принципом минулого року і висловив сподівання, що сьогодні бюджет буде проголосований коаліцією, відповідальними політиками, які несуть відповідальність за свою країну.

 

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua