Максим Бурбак: Дешеві тарифи – це енергетична залежність від країни агресора (відео)
вівторок, 3 листопада 2015, 11:13

Фракція «Народний фронт» у Верховній Раді підтримує рішення Уряду, за яким змінюється соціальна норма споживання газу з 200 кубометрів на місяць до 1200 кубометрів газу на весь опалювальний сезон.

Про це заявив голова фракції Максим Бурбак, виступаючи з парламентської трибуни.

«Тепер виділяється не 200 кубічних метрів газу на місяць, а 1200 кубічних метрів на весь опалювальний сезон. Це дозволить громадянам економити газ у тепліші місяці і використовувати його за найдешевшою ціною в холодні. Ми повинні навчитись економити газ. Дешеві тарифи – це енергетична залежність від країни агресора», - підкреслив Максим Бурбак.

Він нагадав, що зараз Україна отримує 70% газу по реверсним поставкам від наших західних партнерів.

«Всі ті, хто хоче опалювати басейни і триповерхові будинки, повинні платити справедливу ринкову ціну - 7 188 грн, а соціально вразливі верстви населення будуть отримувати субсидії від Уряду. Сьогодні в Україні субсидії вже оформили 3,8 млн. господарств», - наголосив Голова фракції «Народний фронт».

Окрім того, він зазначив, що за рішенням Уряду субсидії, які були нараховані в неопалювальний період, автоматично перераховуються на опалювальний період, без подання додаткових заяв, декларацій і довідок.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua