Максим Бурбак: Дії Сироїд - це спроба приховати правду про вчинки її колег на Сході України (відео)
середа, 15 березня 2017, 13:04

Закриття сесійного засідання віце-спікером, представницею "Самопомочі" Оксаною Сироїд - це намагання приховати правду про вчинки її колег на Сході України.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час брифінгу у парламенті.

"Головуюча на засіданні, віце-спікер від "Самопомочі", ховаючи своїх колег від того, щоб люди знали правду про їх походеньки, закрила засідання", - наголосив він.

"На вимогу трьох фракцій, присутніх в залі, ми звернулися до головуючої на цьому засіданні, щоб вона надала слово і можливість розказати усім правду про те, що відбулося вчора на Сході України", - сказав Бурбак.

Як відомо, три депутатські фракції звернулися до віце-спікера, яка головувала на засіданні, з вимогою надати можливість виступити постраждалим в результаті конфлікту поліцейським. Відповідно до регламенту головуюча мала поставити це питання на голосування. В порушення регламенту віце-спікер Сироїд закрила ранкове засідання, відмовившись ставити це питання на голосування.

В результаті на вимогу Ради коаліції в залі відбулися збори депутатів, під час яких представники поліції змогли проінформувати про інцидент на блокпосту у Донецькій області.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua