Максим Бурбак: Для легітимності виборів ми зобов`язані оновити склад ЦВК (відео)
вівторок, 4 вересня 2018, 11:14

Серед обов'язкових законопроектів, які парламент повинен прийняти цієї осені, - про оновлення ЦВК, новий Виборчий кодекс та збалансований Державний бюджет.

Про це з трибуни парламенту наголосив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

Він зазначив, що парламент повинен ухвалити багато важливих рішень, які стосуються національної безпеки, економіки, фінансів, євроатлантичного вибору країни.

Зокрема, проголосувати за нову Центральну виборчу комісію.

"Проведення виборів зі старим складом ЦВК автоматично означає їхню нелегітимність. Це зірвані вибори. Це удар по країні. Треба затвердити новий Центрвиборчком якнайшвидше", - сказав Максим Бурбак.

"Маємо також оновити Виборчий кодекс. Документ складний, об’ємний, потребує уваги. Серед авторів - депутати нашої фракції. Ми повинні отримати якісний документ. Ми упевнені, що це ключ до подальшого реформування системи державного управління та побудови країни рівних можливостей", - наголосив керівник фракції.

Він також підкреслив, що серед обов`язкових документів – Державний бюджет-2019.

"Фракція "Народного фронту" не дозволить зробити бюджет заручником виборчих баталій. Бюджет не може стати рингом для популізму і демагогії без правил і відповідальності. Водночас, у Збройні Сили має надійти все належне для захисту країни від агресора. Військові, вчителі, поліціянти, медики, державні службовці повинні отримати зарплати, пенсіонери – пенсії", - заявив Максим Бурбак.

"Тому ми як відповідальна державницька політична сила, як члени Коаліції підтримуємо всі рішення, які від Коаліційного Уряду спрямовані на формування збалансованого бюджету на наступний рік", - наголосив керівник фракції. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua