Максим Бурбак: Для розбудови України і перемоги над агресором потрібна єдність політичних сил
понеділок, 20 лютого 2017, 16:22

Розбудова європейської України і перемога над країною-агресором - такі цілі повинні мати українські політичні сили.

На цьому наголосив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час національного круглого столу "Єдність заради перемоги".

"У нас повинен бути один-єдиний спільний погляд на розбудову європейської держави. Так, у нас може бути патріотична опозиція, різні погляди стосовно вирішення соціальних проблем, стосовно курсу реформ, але кінцева мета – розбудова європейської країни, і це повинна бути ціль кожної політичної партії", - сказав Максим Бурбак нагадавши, що  "деякі фракції керуються лише політичною кон’юнктурою та політичними рейтингами".

Він також підкреслив, що фракція "Народний фронт" підтримує ініціативу громадськості щодо необхідності об’єднання політичних сил.

"Двері не зачинені. Ми запрошуємо наших колег і з "Батьківщини", і з "Самопомочі" і позафракційних, щоб вони приєднувались до даної ініціативи, які висловлює громадянське суспільство. Лише разом ми здатні дати гідну відсіч агресору",- наголосив Максим Бурбак.

"Зовнішня політика – це курс на вступ в НАТО, вступ в ЄС і запровадження безвізового режиму. Лише разом, об’єднуючись, ми можемо знайти голоси в парламенті задля цього і прийняті необхідні спільні рішення", - додав представник "Народного фронту".

"Ми повинні бути єдиними у боротьбі з зовнішнім агресором, єдині у впровадженні реформ, які повинні привести нас до незалежної європейської держави Україна", - підкреслив народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua