Максим Бурбак: До бюджету Чернівецької області необхідно включити пункт про капітальний ремонт дороги Чернівці – Хмельницький - Вінниця
четвер, 14 вересня 2017, 16:08

Керівник парламентської фракції «Народний фронт», депутат-мажоритарник від 204 виборчого округу Максим Бурбак запропонував при формуванні бюджету Чернівецької області на 2018 рік окремим пунктом зазначити капітальний ремонт дороги, яка з’єднує Чернівці з Хмельницьким та Вінницею.

Як повідомили в прес-службі Чернівецької обласної партійної організації «Народного фронту», на цьому він наголосив під час свого виступу на сесії обласної ради в середу, 13 вересня.

«Звертаюся до вас з тим, щоби в наступному році окремим пунктом було прописано капітальний ремонт дороги Чернівці – Хмельницький – Вінниця, яка б, впевнений, забезпечила нормальний виїзд на столицю України», - відзначив Максим Бурбак.

Він зазначив, що однією з ініціатив парламентської фракції «Народний фронт» є включення до держбюджету-2018 питання капітального ремонту окремих доріг.

Максим Бурбак також озвучив перед обласним депутатським корпусом пропозиції щодо подальшого розвитку основних інфраструктурних об’єктів Чернівецької області. Зокрема, про необхідність повернення обласного перинатального центру в комунальну власність міста.

«З огляду на майбутнє бюджетне фінансування територіальних громад, депутатам варто було б переглянути питання про повернення його до міської комунальної власності. Впевнений, буде добудова і навесні буде здача в експлуатацію перинатального центру», – наголосив народний депутат.

Також він висловив впевненість в перспективі подальшого розвитку міжнародного аеропорту «Чернівці».

«Дуже скептично всі ставились, коли я говорив, що у нас сідатиме Boeing. Тепер можна сказати, що після того, як Урядом було підтверджено розподіл 100 млн грн на реконструкцію злітно-посадкової смуги – там сяде Airbus», - підкреслив народний депутат.

Він також повідомив, що звернувся до Кабінету Міністрів з проханням дофінансувати закупівлю ангіографа для Чернівецької області.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua