Максим Бурбак: До другого читання над законопроектом про нацбезпеку необхідно ґрунтовно попрацювати (відео)
понеділок, 16 квітня 2018, 12:19

Фракція «Народний фронт» закликає ґрунтовно попрацювати над законопроектом про нацбезпеку до другого читання.

Про це під час Погоджувальної ради наголосив керівник фракції Максим Бурбак.

«5 квітня Верховна Рада ухвалила в першому читанні закон про національну безпеку. «Народний фронт» закликає ґрунтовно попрацювати над правками до законопроекту у комітеті, доопрацювати текст, провести консультації з нашими союзниками і вийти до другого читання з виваженими дієвими формулюваннями», - сказав Бурбак.

Він також наголосив, що під час 11-го Київського безпекового форуму, який проходив 12-13 квітня, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк підкреслив про необхідність розширення пакету допомоги від НАТО.

«Під час Форуму Арсеній Яценюк підкреслив, що п’ять пакетів допомоги, які НАТО запропонувало Україні, повинні бути розширені: тренування, спільні навчання, допомога ветеранам, допомога тим, хто втратив здоров'я внаслідок російської військової агресії, боротьба з кібератаками проти Росії. Це оборонювальне озброєння, нові технології, і це, врешті-решт, членство України в НАТО і в Європейському Союзі», - сказав Максим Бурбак.

«Народний фронт» послідовно та регулярно наголошує про нашу ініціативу закріплення в законодавстві чіткого плану вступу до НАТО і Євросоюзу. Знаємо, що Президент також підтримує цю ініціативу. Відтак чекаємо законопроектів від Глави держави, адже зовнішня політика – це його конституційне повноваження», - наголосив керівник фракції. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua