Максим Бурбак: Додаткові надходження до бюджету дозволять направити більше коштів на соціально-економічний розвиток (відео)
четвер, 9 листопада 2017, 14:14

Верховна Рада 299-ма голосами підтримала законопроект про розподіл 13-ти млрд грн видатків на соціально-економічні потреби. Співавтором законопроекту є керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

Можливість виділення цих грошей - це черговий доказ того, що економічна політика Уряду Арсенія Яценюка була правильною, наголосив він.

"Ми уникнули тоді економічного дефолту країни. Приймали непопулярні рішення, які були вкрай потрібні нашій державі, і тепер ми маємо можливість, отримавши додаткові надходження до бюджету, розподіляти їх", - наголосив Бурбак.

"7,6 млрд грн виділено на субсидії. Систему субсидій було запроваджено Урядом Арсенія Яценюка і продовжено нинішнім Урядом", - зауважив Максим Бурбак.

"Ми також повинні підтримати наші громади, проводячи вибори в ОТГ.  1.1  млрд грн виділено на підтримку соціально-економічного розвитку територіальних громад. Ми повинні проголосувати, щоб виділити понад 200 млн грн на лікування за кордоном, в тому числі дітей", -  підкреслив керівник фракції.

В законопроекті також передбачається виділення 1,6 млрд грн на діяльність Національної поліції, 300 млн грн на поточні потреби медичних закладів та інше. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua