Максим Бурбак домігся виділення державної субвенції на відновлення водопостачання у селах свого округу
п’ятниця, 18 серпня 2017, 09:16

Керівник парламентської фракції «Народний фронт», народний депутат від мажоритарного 204-го виборчого округу Максим Бурбак домігся виділення урядової субвенції на заміну водогону у селі Хрещатик Заставнівського району та ремонт водозабірної свердловини в cелі Перківці Кельменецького району Чернівецької області.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook після відвідання цих сіл.

«Мій 204-й виборчий округ, село з гарною назвою Хрещатик, Заставнівський район. Зі слів сільського голови Косоловської Марії Степанівни, за 25 років вперше народний депутат приїздить до них та ще й допомагає вирішувати наболілі проблеми. А завітав сюди не з «пустими» руками. Виділено додаткове державне фінансування на ремонт водогону у селі. Як і в Перківцях Кельменецького району, куди з Державного бюджету було виділено гроші на ремонт водозабірної свердловини. Наболіле питання водопостачання у Хрещатику і Перківцях буде вирішене!», - написав народний депутат.

Свого часу до Максима Бурбака звернулись громади сіл з проханням допомогти у вирішенні цих проблем. Зокрема, село Хрещатик розміщене в скелястій місцевості. Через відсутність підґрунтових вод в селі немає жодної криниці. А через зношеність труб водогону часто виникають проблеми  з водопостачанням.

З Державного бюджету для закупівлі найбільш необхідного устаткування для ремонту водогону виділено 450 тисяч грн. Схожа ситуація і в селі Перківцях, Кельменецького району. На ремонт свердловини урядом виділено 350 тисяч грн.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua