Максим Бурбак: Фракція «Народний фронт» голосуватиме за зняття депутатської недоторканності з Савченко (відео)
середа, 21 березня 2018, 12:06

Фракція «Народний фронт» обовязково голосуватиме за зняття депутатської недоторканності з Надії Савченко. Є чітка позиція фракції.

Про це заявив керівник фракції Максим Бурбак, спілкуючись із журналістами в кулуарах парламенту.

«Ми розглядали це питання. Є чітка позиція голосувати за зняття недоторканності. Це позиція «Народного фронту». Ми голосували в першому читанні за зміни до Конституції щодо позбавлення депутатської недоторканності всього депутатського корпусу» - сказав він.

«Якщо Савченко хоче довести свою правоту, а ми бачимо зі ЗМІ, що вона вже розпочала, вона може гідно зробити це в залі», - додав народний депутат.

Максим Бурбак також нагадав, що парламент цього скликання голосував за позбавлення депутатської недоторканності багато разів і наголосив, що ховатися за нею не варто.

«Вперше в історії українського парламентаризму було позбавлено недоторканності депутатів правлячої коаліції», - підкреслив керівник фракції.

На уточнююче запитання журналістів, чи може Савченко співпрацювати з російськими спецслужбами, Максим Бурбак відповів, що «Народний фронт» з цього приводу давно має свою позицію.

«Я переконаний, що Надія Савченко є завербованим агентом ФСБ і тези, які вона висвітлює на своїх прес-конференціях, це тези, які передаються з Кремля через посібника Путіна Медведчука», - зазначив керівник фракції.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua