Максим Бурбак: Головне завдання для парламенту - ухвалити бюджет, доопрацьований депутатами і Урядом (відео)
вівторок, 22 грудня 2015, 11:24

 Через демагогічні заяви змінам до податкового законодавства і до бюджету наклеїли неправдиві ярлики.

Про це заявив Голова фракції "Народний Фронт" Максим Бурбак виступаючи з парламентської трибуни.

Він відзначив, що досягнення парламенту були б набагато відчутніші і масштабніші – якби замість сенсаційних заяв в телеефірах, пропозиції виголошувались у стінах сесійної зали та на засіданнях профільних комітетів.

"Наше головне завдання ухвалити бюджет, доопрацьований депутатами і Урядом. До речі, коаліційним урядом. Тому і відповідальність наша спільна",- наголосив Максим Бурбак.

Зокрема, він зазначив, що за минулий рік було ухвалено чимало важливих рішень запропонованих Президентом та Урядом, роботу яких схвально оцінюють західні партнери. Серед них: виконання критеріїв для впровадження безвізового режиму, запровадження зони вільної торгівлі з ЄС, підвищення обороноздатності української армії, деолігархізації енергетичного сектору, зниження енергетичної залежності від Росії, впровадження нових антикорупційних інституцій, підвищення соціальних стандартів та інше.

"Ухвалюючи важливі рішення безвідповідально керуватися логікою виборчої кампанії і рахувати відсотки на наступних виборах», - зауважив Голова фракції «Народний фронт».

Зокрема він нагадав, що Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка не цікавлять особисті рейтинги.

«Для нього значно важливішим є результат України. Він розуміє, що реалізація складних реформ в усі часи і в усіх державах не додавала популярності політикам. Але комусь треба провести державу через складні часи",- наголосив Бурбак.

Він підкреслив, що пріоритетом повинна стати робота Президента, Уряду та Парламенту  як єдиної спільної команди.

 

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua