Максим Бурбак: Громадськість повинна контролювати якість ремонту доріг (відео)
четвер, 23 березня 2017, 09:25

В державній формі власності потрібно залишити 32 тис. кілометрів доріг, а решту передати на місцевий рівень разом з фінансуванням.

Таку думку висловив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Зараз у державній формі власності перебуває 170 тис. км. Треба залишити 32 тис. км.  Це великий транспортний коридор, який буде фінансуватися з державного бюджету, все інше передати з грошима на місця. І тут же на місцях буде громадський контроль і місцевий, щоб ці гроші не розкрадалися, були інвестовані правильно", - зазначив глава фракції.

Він також підкреслив, що торік парламент прийняв спеціальний закон про Дорожній фонд, який повинен запрацювати з 1 січня 2018 року.

"Верховна Рада минулого року проголосувала за відновлення Дорожнього фонду. Акциз від палива автоматично попадає в спецфонд. Йде автоматичний розподіл грошей", - зазначив Максим Бурбак.

"Тепер нам треба зробити так, щоб передати дороги з державної форми власності на місця, автоматично, з фінансуванням, і тоді вже місцева влада не буде кивати на Київ, а буде сама контролювати якість виконаних робіт", - наголосив Бурбак.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua