Максим Бурбак: інсинуації проти Миколи Мартиненка - це намагання прокремлівських сил розхитати ситуацію в коаліції (відео)
вівторок, 1 грудня 2015, 19:59

Інформаційна кампанія проти Миколи Мартиненка – це спроба прокремлівських сил розхитати ситуацію в коліції, завдати удару по Прем’єр-міністру, Уряду, по Президенту, - заявив голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак в інтерв’ю журналістам.

«Ми розуміємо, що замовником цього є Кремль, а фінансують це наші місцеві олігархи, яких діями Уряду та Миколи Мартиненка, як Голови парламентського Комітету з питань ПЕК, відсторонили від грошовитого газового ринку», - наголосив Голова фракції.

Максим Бурбак відзначив, що Мартиненко є мудрим політиком, який зробив достойний вчинок.

«Він написав заяву про складаня своїх повноважень, щоб не ставити під удар ні парламентську фракцію «Народний фронт», ні колег-депутатів, ні Прем`єр-міністра, ні Уряд, ні Президента – тому що він розуміє, що це намагання проросійський сил розхитати ситуацію в Україні. Цього ми не допустимо», - підкреслив Бурбак. 

Голова фракції наголосив, що депутати «Народного фронту» проголосують за рішення Мартиненка: «Наступного тижня фракція підтримає його рішення щодо складання повноважень».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua