Максим Бурбак кандидатам в президенти: Схаменіться і подумайте про державу і майбутнє нації (відео)
вівторок, 12 березня 2019, 10:45

"Народний фронт" закликає усіх кандидатів в президенти схаменутися, щоб у передвиборчому запалі, б’ючи по конкурентах, не знищити країну.

"З президентських виборів держава має вийти сильнішою, а не слабшою. Якщо хтось забув, то нагадаю, що ворог ще на нашій землі. Щодня маємо нові і нові свідчення, що Кремль не відмовився від своїх планів. А ви тут чубитеся. Може досить, панове кандидати у президенти?! Ви явно загралися у своїй пісочниці. Хоч на мить відволічіться, подумайте про державу і майбутнє нації", - звернувся до кандидатів в президенти з трибуни парламенту керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк прийняв державницьке рішення не висуватися кандидатом у президенти, щоб консолідувати патріотичні сили та не допустити розбрату. І ми маємо моральне право вимагати такого підходу і від вас усіх!",  - підкреслив Максим Бурбак.

"Пам‘ятайте про Україну. Концентрація російських військ на нашому кордоні залишається високою. Ворог чекає нашої дестабілізації тут в середині країни",  - наголосив керівник фракції.

Він підкреслив, що в запалі передвиборчих звинувачень легко перейти межу законності.

"Суботні події в Києві і Черкасах добре показують, що в такій передвиборчій істерії дуже легко перейти межу закону. Те, що відбулося немає нічого спільного ні з боротьбою з корупцією, ні з патріотизмом. Це порушення закону", - зазначив Максим Бурбак.

           


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua