Максим Бурбак: Керівники антикорупційних органів мають відзвітувати у парламенті (відео)
вівторок, 5 грудня 2017, 10:33

Фракція "Народний фронт" вимагає звіту у Верховній Раді України представників САП, НАБУ, ГПУ та СБУ.

Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції Максим Бурбак.

"Фракція "Народний фронт" вимагає звіту у парламенті представників САП, НАБУ, ГПУ та СБУ. Ми передали Голові парламенту відповідну заяву, яку вчора підписали разом з колегами по коаліції", - сказав він.

"Верховна Рада, як законодавчий орган, який створив НАБУ та САП, здійснює контроль за діями ГПУ та СБУ, може і повинен, нарешті, почути пояснення про цирк, у якому багато спецефектів, заборонених прийомів, але відсутні результати. Поясніть нам. Аби ми хоч знали, заради чого цей крик і галас", - наголосив керівник фракції.

Він зазначив, що "Народний фронт" боровся за антикорупційні реформи у парламенті. "Але антикорупційні новації впроваджувалися не для піару окремих персонажів, а для законної боротьби з корупцією", - зазначив Бурбак.

"Давно очевидно, що групка демагогів використовує антикорупційні реформи для задоволення власних політичних амбіцій. В гонитві за піаром вони забули, для чого ми запускали антикорупційні новації. Це робилося зовсім не для того, щоб розважати публіку. Людям набрид цей театр. Саме тому ви втрачаєте довіру суспільства. Гляньте на соціологію - це знецінює антикорупційну та інші реформи", - резюмував народний депутат.

Він підкреслив, що фракція проголосує за рішення викликати в парламент представників НАБУ, САП, ГПУ та СБУ.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua