Максим Бурбак: Керівники Фонду держмайна та Антимонопольного комітету повинні прозвітувати перед парламентом (відео)
вівторок, 4 квітня 2017, 11:33

Верховна Рада повинна виконати функцію парламентського контролю і викликати для звіту керівників Фонду державного майна та Антимонопольного комітету.

Про це заявив Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час виступу в парламенті. 

"Ми викликаємо керівників для звіту в парламент і після їхніх відповідей приймемо кадрові рішення", - заявив Максим Бурбак. 

"Чому два роки поспіль зривається план надходжень від приватизації? Чому було зірвано приватизацію Одеського припортового заводу, який за уряду Яценюка приносив прибутки, а після заяв популіста Саакашвілі приватизація була скасована?", - запитав Бурбак.

"Чому, завдячуючи бездіяльності АМКУ, було створено монополію фірми "Тедіс",  яка за три роки вивела понад 3 млрд грн на фінансування терористичних організацій в ОРДЛО . Чому було надано згоду на монополізацію Чернівціобленерго на користь російських олігархів, які голосували за анексію Криму?", - обурився керівник фракції "Народний фронт".

Він також звернувся до Генеральної прокуратури увійти третьою стороною в судовий розгляд проти "Тедісу".

"Ми вимагаємо відповіді і звертаємося до Генпрокуратури, щоб вони розглянули пропозицію "Народного фронту" увійти третьою стороною в судовий розгляд, який буде сьогодні, щоб захистити державні інтереси у позові проти "Тедісу", - наголосив Бурбак.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua