Максим Бурбак: Коаліція не розвалилася, і доказом цього є сьогоднішня робота парламенту (відео)
четвер, 18 лютого 2016, 16:42

Парламент сьогодні показав нову якість своєї роботи, відзначив голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час спілкування з журналістами.

"Коаліція не розвалилася, і доказом цього є продемонстрована сьогодні в парламенті нова якість роботи. Всі рішення приймаються, йде предметна дискусія і, до речі, в річницю трагічних подій дуже відповідально, що депутати були на робочих місцях і ухвалювали важливі рішення", - наголосив Максим Бурбак.

Він відзначив, що парламент прийняв, зокрема, рішення про виплати людям, які отримали інвалідність під час подій на Майдані; про виділення для місцевих бюджетів 1,9 млрд. грн. для компенсації пільгових перевезень, а також звернення до міжнародних інституцій щодо визнання Росії агресором.

"Прикро, що 2 політичні партії вирішили у цей час узгоджувати свої дії як наблизити дострокові парламентські вибори", - підкреслив голова фракції "Народний фронт".

Він також висловив впевненість що сьогодні депутати підтримають важливі законопроекти для лібералізації безвізового режиму.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua