Максим Бурбак: Конфісковані гроші Януковича підуть на підвищення соцстандартів і армію (відео)
вівторок, 5 липня 2016, 11:03

Гроші, які будуть повернуті в державний бюджет після прийняття закону про спецконфіскацію, повинні бути направленні на підвищення соціальних стандартів і  потреби армії.

Про це заявив з трибуни парламенту Голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Ми наполягаємо на негайному прийнятті закону про спецконфіскацію. Закликаємо колег по коаліції, звертаємося до усіх депутатів-патріотів з інших фракцій. Нам вкрай важливо законодавчо оформити конфіскацію грошей Януковича і спрямувати їх на соціальні статті бюджету та на потреби армії", - закликав депутатів Голова фракції "Народний фронт".

Він відзначив, що в понеділок на засіданні фракції Прем’єр-міністр запевнив, що Уряд повністю підтримує цей законопроект і готовий вносити зміни до державного бюджету для розподілу конфіскованих грошей.

За словами Максима Бурбака, на оборонний сектор планується спрямувати 10 млрд грн, з них 7 млрд -  на державне оборонне замовлення,  2 млрд – Національній поліції, 600 млн грн – на потреби Держприкордонслужби, 300 млн грн – Державній службі з надзвичайних ситуацій на паливо, 10 млрд грн на дороги, 2 млрд на соціально-економічний розвиток областей.

"Найголовніше - 18 млрд грн на підвищення заробітних плат вчителям, лікарям та іншим бюджетникам. Окрім потреб захисту держави, ці гроші підуть на підвищення соціальних стандартів. Це реальна допомога людям", -  підкреслив він.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua