Максим Бурбак: Країна має пройти вибори президента без потрясінь (відео)
вівторок, 19 березня 2019, 11:23

Вибори президента мають бути легітимними і відбутися в межах закону.

На цьому наголосив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак з парламентської трибуни.

"Нас повинно об'єднати одне завдання. Країна має пройти ці вибори без потрясінь. Усе повинно відбутися в межах закону і здорового глузду. Результати виборів мають визнати українці і весь цивілізований світ. Довіряти обраному президенту країни має власний народ і армія", - підкреслив керівник фракції.

"Поки спостерігаємо іншу картину. Довкола взаємні звинувачення і суцільна демагогія. Дикий популізм – це інструмент гібридної війни проти України. Невже кандидати у президенти цього не розуміють?", - сказав Максим Бурбак.

Він також підкреслив, що популістичними обіцянками, кандидати підривають довіру людей до влади.

"Обіцяють низькі тарифи, неймовірне зростання зарплат і пенсій, миттєве збільшення соціальної допомоги і виплат, хоча знають, що президент немає таких повноважень. Кандидатам це добре відомо, але вони продовжують обманювати людей", - звернув увагу керівник фракції.

“Народний фронт” має право вимагати у кандидатів відповідальності за свої слова, бо уряд Арсенія Яценюка врятував країну від економічного колапсу і стабілізував ситуацію в 2014-15-му роках. Ми зробили неможливе у критичний для країни час. Ми знаємо що таке обов’язок та відповідальні дії", - підкреслив Максим Бурбак.

Він наголосив, що саме тому Арсеній Яценюк не балотуватиметься  у президенти: "Ми не хочемо ширити невизначеність серед патріотичних виборців. Ми вкотре своїм прикладом довели - інтерес держави понад усе!".

Він також зауважив, що розбрат в середині країни на користь ворога.

"Будьте впевнені, що будь-який натяк на безлад буде використаний Кремлем. Москва створила і підтримує в Україні мережу своїх телеканалів та агентів впливу", - зазначив керівник фракції.

"Народний фронт" роками вимагає розслідувати їхню діяльність та притягнути до відповідальності. Це, зокрема, стосувалося Медведчука, його двох телеканалів, маріонеток Столярової, заяв Онищенка. На жаль, віз і досі там",  - резюмував народний депутат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua