Максим Бурбак: Кремль прикриває свої злочини захистом прав абстрактних громадян (відео)
середа, 12 липня 2017, 10:49

Російське МЗС поширило чергову брехню щодо рішення РНБО України.

Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Цинізму російській дипломатії  не позичати. Вони завжди брехали і перекручували. Натомість Путін, Лавров та їхні поплічники розв'язали війну проти України і всього цивілізованого світу, жертвами якої вже стали мільйони українських громадян", -  наголосив він.

"Кремль, як і Третій Рейх, прикриває усі свої міжнародні злочини захистом прав абстрактних громадян, які не потребують і не просили такої допомоги. Насправді агресор приніс руйнування і вбивства в Україну", -  підкреслив Максим Бурбак.

Він наголосив, що саме тому Україна постійно впроваджує заходи, що спрямовані на зміцнення обороноздатності. "Це те, що заважає ворогу знищити нас: фізично, політично, культурно чи ментально. З цією метою ми забороняємо в'їзд російським співакам, саме тому були закриті російські соціальні мережі, саме тому особлива увага приділятиметься кібербезпеці", - сказав керівник фракції.

"І найголовніше - ми продовжимо будівництво надійного кордону з Росією. Завтра голосуватимемо за зміни до Держбюджету 2017 року. Позиція "Народного фронту" – виділення 500 млн грн на будівництво "Європейського валу" і повноцінне фінансування його будівництва кожного року", - підкреслив Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua