Максим Бурбак: Маємо обов'язково зупинити інформаційну агресію Росії (відео)
вівторок, 4 вересня 2018, 11:04

Фракція "Народний фронт" наполягає на негайному ухваленні законопроектів щодо прозорості фінансування електронних засобів масової інформації.

Про це заявив керівник фракції Максим Бурбак з трибуни парламенту.

"Вже зараз Росія відкрито і нахабно встановлює через Медведчука контроль над медіапростором України. Саме тому "Народний фронт" наполягає на негайному ухваленні законопроектів № 8494 і № 6762 щодо прозорості фінансування електронних засобів масової інформації", - зазначив керівник фракції "Народний фронт".

Він також підкреслив, що фракція вкотре вимагає притягнути до відповідальності тих, хто заперечує факт російської агресії.

"Ми також наполягаємо на поверненні до розгляду законопроектів щодо відповідальності за заперечення факту російської агресії, про заборону російської участі в акціонерному капіталі телерадіоорганізацій та про розширення повноважень Нацради з питань телерадіомовлення", - підкреслив Максим Бурбак.

"Українське військо стримує московську навалу на фронті. Але ворог атакує кожного українця через телеекрани. Це треба припинити!, - наголосив він.

"У провідних державах Заходу, які є взірцем свободи слова, почалася боротьба з російськими пропагандистами. Кремль намагається подати це, як "наступ на журналістику". Ні, це не "журналісти", це інформаційні війська Кремля на чужій території, замасковані під вільні ЗМІ", - зауважив керівник фракції.

Він також підкреслив, що розпочинається  відповідальний період виборчих перегонів. І парламент повинен стати центром політичної стабільності.

"Передусім, ми повинні запобігти і протидіяти втручанню Росії в президентські та парламентські вибори. Кремль систематично втручається у вибори в країнах ЄС і НАТО. Те саме Москва буде намагатися зробити й в Україні",  - резюмував Максим Бурбак.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua