Максим Бурбак: Ми готові підтримати Прем’єр-міністра від БПП після визначення кандидатури
середа, 13 квітня 2016, 08:13

Фракція “Народний фронт" очікує від фракції БПП офіційно запропонованої кандидатури на посаду Прем`єр-міністра і нового складу Уряду, - заявив Голова фракції Максим Бурбак під час спілкуваня з журналістами.

“Визначтеся, врешті-решт, з кандидатурою. Ми зі свого боку зробили все. Заява про відставку Прем`єра - на столі, постанова пройшла відповідний комітет, голоси наші всі є”, - сказав Максим Бурбак.

“Хочу зазначити, що “Народний фронт” виконує свої домовленості. Ми готові підтримати кандидатури, які буде висувати фракція БПП, але попередньо ми їх розлянемо на засіданні фракції”, - наголосив Голова фракції.

Він нагадав, що  “Народний фронт” наголошує, щоб в роботі наступного Уряду були максимально закладені пріоритети реформ Уряду Яценюка.

Він також наголосив, що Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк ставить перед фракцією “Народного фронту” завдання сформувати парламентську коаліцію. 

“Ми повинні спромогтися створити коаліцію, домовитися з нашими колегами з фракції БПП. Звернутися до наших колег з демократичного табору: до “Самопомочі”, “Батьківщини” і Радикальної партії, - приєднуйтесь, двері для вас завжди відкриті. Час брати на себе відповідальність і починати працювати”, - наголосив Бурбак. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua