Максим Бурбак: Ми вдячні Уряду за підтримку ініціативи "Народного фронту" про надання розстрочки на комунальні платежі (відео)
вівторок, 18 жовтня 2016, 16:42

Ініціативу "Народного фронту" щодо запровадження розстрочки на 12 місяців для громадян, які не отримують субсидії, підтримав коаліційний Уряд.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, спілкуючись із журналістами в парламенті.

"Сьогодні Прем'єр-міністр оголосив, що Уряд буде підтримувати ініціативу "Народного фронту", щоб громадянам, які не отримали субсидій або навіть не подавали папери на них, надавалась можливість 12-тимісячної розстрочки за послуги, які були надані комунальними службами", - підкреслив керівник фракції.

"Це ще один із доказів дієвої співпраці між депутатських корпусом коаліції та коаліційним Урядом", - додав він.

Максим Бурбак наголосив, шо таке рішення розглядалося ще Урядом Арсенія Яценюка, а вчора на засіданні фракція вирішила звернутися до чинного Уряду з такою ініціативою.

"Ці зміни розглядалися ще Урядом Яценюка два роки тому, щоб ці платежі не були обтяжливими для сімейних бюджетів", - сказав Бурбак. 

"Хочу нагадати, що систему субсидій було запроваджено Урядом Яценюка, попри шалену критику "Батьківщини" та інших популістів. Ця система запрацювала, і вона діє в Україні. Однією з вимог "Народного фронту" було збереження системи субсидій в бюджеті 2017 року і передбачення коштів на її фінансування. Це зроблено", - резюмував голова фракції. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua