Максим Бурбак: Ми виступаємо за створення при Верховній Раді спеціальної комісії для напрацювання конституційних змін (відео)
понеділок, 13 листопада 2017, 12:20

Фракція «Народний фронт» пропонує створити спеціальну комісію при Верховній Раді для напрацювання змін до Конституції України.

Про це під час Погоджувальної ради наголосив керівник фракції Максим Бурбак.

Він підкреслив, що таке рішення було прийнято на чергову з’їзді партії, який відбувся в суботу, 11 листопада.

«Необхідна активна, предметна дискусія про конституційну реформу в сфері організації центральної влади, розподілу повноважень та відповідальності між гілками влади. Ми виступаємо за створення при Верховній Раді спеціальної комісії для напрацювання конституційних змін і приведення у відповідність до чинної Конституції законодавства України», - підкреслив Максим Бурбак.

Він також наголосив, що парламент повинен звернутись до європейської спільноти та країн-членів НАТО для отримання плану дій щодо вступу в ЄС та Альянсу.

«Ми вважаємо, що парламент повинен звернутись до європейської спільноти про надання Україні переліку критеріїв та умов для набуття статусу члена Європейського Союзу. І ми будемо їх втілювати», -  сказав Максим Бурбак.

«Найкраща гарантія безпеки для України – це членство в НАТО. Необхідно відновити переговори і підписати план дій щодо членства України в Альянсі», - підкреслив керівник фракції. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua