На Буковині Максим Бурбак вивчив питання реконструкції та ремонту ЦРЛ (фото)
четвер, 17 серпня 2017, 17:46

Керівник фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак взяв участь у обговоренні питання реконструкції та ремонту центральної районної лікарні міста Хотина у Чернівецької області.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Вчора свій черговий візит до Хотина розпочав з робочої наради щодо відновлення будівництва пологового відділення районної лікарні. Відкрите питання залишилось щодо реконструкції та ремонту інших об’єктів ЦРЛ», - зазначив народний депутат.

«Також порадив районній раді звернутись до Чернівецької обласної ради з пропозицією передачі приміщень станції переливання крові до складу Хотинської ЦРЛ. Адже всі ми разом відстояли позицію щодо трьох госпітальних округів в нашій області, а Східний госпітальний округ буде із центром в Хотині. Тож додаткові приміщення не зашкодять і колектив станції переливання крові, яку довгий час намагалися закрити, буде працевлаштований», - додав він.

За інформацією Максима Бурбака, він також об’їздив деякі школи в Хотинському районі, щоб переконатись в готовності до нового навчального року.

 

«Враження здебільшого хороше. Але питання заміни вікон на нові залишається актуальним як в Хотинській гімназії, так і в Хотинському навчально-виховному комплексі», - повідомив керівник фракції «Народний фронт».

В Круглику та Ширівцях Максим Бурбак перевірив, як були використані державні кошти на заміну вікон у школах, а також провів прийом громадян та зустріч з педагогічними колективами в приміщенні двох шкіл у Крутеньках і Білівцях. «Питання скрізь однакові: ціни на газ, виділення субсидій, пенсійна та освітня реформи», - наголосив політик.

«До речі, навчально-виховний комплекс буквально розквітнув за останні три роки, коли змінився директор. Тепер тут і нові вікна, і нові парти, охайні і просторі класи, чудовий музей та бібліотека. Цього року держава виділила кошти - і на школі тепер нова сучасна покрівля. Є таки директори, які дійсно віддані своїй справі», - резюмував Максим Бурбак.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua