Максим Бурбак на Молитовному сніданку: Перед усіма українцями, незалежно від віросповідання, одна мета - об’єднатись та зберегти Україну (фото, відео)
четвер, 30 травня 2019, 09:10

Перед українцями одна мета - об’єднатись перед лицем загроз та зберегти Україну, її волю та незалежність.

Про це у вітальному слові сказав керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, який взяв участь у VIII Молитовному сніданку в Києві.

"Нині наша держава постала перед серйозними викликами – військова агресія, стрімкі політичні та соціальні трансформації. У ці непрості часи ми як ніколи потребуємо консолідації зусиль. Перед усіма українцями, незалежно від віросповідання, одна мета - об’єднатись перед лицем загроз та зберегти Україну, її волю та незалежність. Певен, нам все вдасться",  - наголосив він.

"Єдність і відповідальність, згуртованість навколо християнських цінностей і спільна робота з вирішення проблем – це те, що допоможе подолати усі труднощі та загрози. Ми сильні, бо у нас є віра, у нас є свобода вірувань і тисячолітні традиції, які базуються на Божих заповідях.  З вірою в серці наші хлопці боронять українську землю, з допомогою слова Божого ми ростимо і виховуємо наших дітей",  - відзначив Максим Бурбак.

"Світло бачиться тоді, коли світло в очах є", говорив Григорій Сковорода. Хочу побажати усім нам мати і бачити світло в своїх очах і з цим світлом розбудовувати нашу державу", - наголосив керівник фракції.

Він також подякував одному з організаторів Молитовних сніданків в Україні, народному депутату фракції "Народний фронт" Павлу Унгуряну.

"Він робить велику справу. А ще наполегливо і натхненно повертає нас від політичних та життєвих баталій до головних і справжніх цінностей: любові до ближнього, до віри, до головного закону, до слова Божого. Адже через тисячоліття Біблія залишається найважливішим законом і дороговказом для людей",  - резюмував Максим Бурбак.

 

Більше фото із заходу можна переглянути ТУТ


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua