Максим Бурбак на зустрічі з Куртом Волкером: Ми будемо дієво підтримувати стратегічне партнерство зі Сполученими Штатами Америки
середа, 19 грудня 2018, 12:19

Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак зустрівся з представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером. Зустріч відбулася в парламенті в рамках зустрічі представника Держдепу з головами парламентських фракцій.

Максим Бурбак висловив вдячність Конгресу Сполучених Штатів за схвалення історичних рішень про визнання Голодомору геноцидом проти народу України.

"Це великий знак підтримки нашого народу, особливо в час протидії нинішній російській агресії. Як і дві інші принципові резолюції Палати представників проти будівництва "Північного потоку-2" і про засудження російської агресії в Керченській протоці", - зазначив керівник фракції "Народний фронт".

"Ці рішення підтверджують правоту нашої позиції - з Росією не можна гратися у піддавки. Якщо замість притягнення до відповідальності, агресор почувається безкарно і розвиває свої бізнес-інтереси, то миру від нього очікувати не варто", - зауважив Максим Бурбак.

Від також повідомив що фракція "Народний фронт" підтримує законопроект № 9122, який дозволяє Міністерству оборони України бути самостійним замовником послуг оборонного призначення у західних партнерів та США.

Керівник фракції також висловив вдячність уряду Сполучених Штатів за підтримку щодо  розвитку та оснащення української армії.

"Народний фронт" вирізняють не слова, а дії. Як і всі попередні роки, ми будемо дієво  підтримувати стратегічне партнерство зі Сполученими Штатами та послідовно втілювати курс на членство в НАТО та ЄС", - резюмував Максим Бурбак.

 

 

           

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua