Максим Бурбак – найефективніший з лідерів фракцій Верховної Ради
середа, 25 січня 2017, 18:18

Очільник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак - найкращий керівник з-поміж лідерів парламентських фракцій за результатами рейтингу, складеного Комітетом виборців України.

Автори рейтингу проаналізували роботу лідерів фракцій за такими критеріями: відвідуваність засідань парламенту та комітету, участь у голосуваннях, успішність законопроектів та правок, якість законопроектів. У результаті оцінювання за всіма критеріями керівник фракції «Народний фронт» отримав найбільшу кількість балів - 11,5 з 19 можливих.

Зокрема, Максим Бурбак, як зазначається у рейтингу, майже не пропускав пленарних засідань та засідань свого профільного комітету. За підрахунками КВУ, він був присутнім у 95% засідань Верховної Ради та майже стільки ж - на засіданнях комітету.

У керівника фракції «Народний фронт» найбільший серед своїх колег відсоток законопроектів, які були прийняті і набрали чинності – 35%, а також правок до законопроектів, які були враховані, – 79%.

«Кожна третя законодавча ініціатива Максима Бурбака ставала чинною (із 77-ти проектів законів та постанов чинними стали 27)», - зазначають у КВУ.

Максим Бурбак обраний до парламенту по 204-му виборчому округу, Чернівецька область. Є членом Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua