Максим Бурбак - найефективніший законотворець серед депутатів-мажоритарників Чернівецької області, – ОПОРА
вівторок, 4 липня 2017, 13:02

За даними громадської мережі “Опора” представники парламентської фракції “Народний фронт” є найбільш ефективними законотворцями серед депутатів-мажоритарників Чернівецької області.

Активісти мережі порахували ефективність законотворчої діяльності чернівецьких депутатів-мажоритарників, співставивши кількість зареєстрованих ними законопроектів із числом тих, які стали законами.

Перше місце у цьому рейтингу посів керівник парламентської фракції “Народний фронт”, обраний від 204-го виборчого округу, Максим Бурбак. Він зареєстрував 73 законопроекти, 17 з яких стали чинними законодавчими актами. “23,2% його законопроектів були прийняті”, - йдеться у повідомлені.

На другому місці за продуктивністю законотворчої діяльності депутат-мажоритарник, обраний від 201-го виборчого округу, представник “Народного фронту” Микола Федорук. У парламенті він зареєстрував 47 законопроектів, з яких прийнято 5, що становить 10,6%.

В цілому, вказується у повідомленні, чернівецькі депутати-мажоритарники під час роботи Верховної Ради 8-го скликання зареєстрували 252 законопроекти. 33 з них були прийняті парламентом, що становить 13%.  

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua