Максим Бурбак: Напередодні з'їзду "Народного фронту" з'явилося багато фейків
четвер, 31 січня 2019, 13:49

Напередодні з'їзду партії "Народний фронт" почало з'являтися багато неправдивих повідомлень.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook голова фракції НФ Максим Бурбак.

"Бачу нездоровий ажіотаж і море вигадок щодо з‘їзду "Народного фронту", який відбудеться 2 лютого. Внесу ясність", - написав він.

"Перше. Партійний актив однозначно висловився за висування Арсенія Яценюка в Президенти України. Це стало зрозуміло, коли Арсеній Яценюк зустрічався в грудні з партактивом в регіонах. Партія висловила безумовну довіру лідеру партії. Саме з таким настроєм делегати їдуть і на з‘їзд 2 лютого", - наголосив він.

"Друге. Усі лідери "Народного фронту" разом з Арсенієм Яценюком відчувають важливість моменту і свого рішення. Ми відповідальна політична сила. Зараз ми усвідомлюємо, що від рішення НФ залежить не лише перебіг, а й результат виборів. Можливо від нашого рішення залежить, хто стане Президентом України. Саме тому такий інтерес до з‘їзду "Народного фронту", - сказав Максим Бурбак.

"Третє. Яке б рішення не ухвалив з‘їзд, вже зараз можемо сказати точно одне: ми зробимо все, щоб вибори були чесними і демократичними. І щоб за підсумками виборів Україна стала ще сильнішою", - підкреслив голова фракції НФ.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua