Максим Бурбак: "Народний фронт" і надалі відстоюватиме рішення, які ведуть Україну в Європу та НАТО (відео)
вівторок, 16 травня 2017, 11:16

Безвізовий режим та конфіскація грошей Януковича - це кардинальні і знакові події, за які боровся "Народний фронт" протягом трьох років. Це свідчення того, що Україна рухається в напрямку Європи.

Про це заявив з трибуни парламенту керівник фракції Максим Бурбак.

"Україна отримала безвізовий режим з Європою. Конфісковано гроші Януковича. Дві події, дві ознаки того, що справедливість перемагає і Україна від темного минулого Януковича і його банди рухається до вільного світу", - наголосив він.

Максим Бурбак подякував європейським партнерам за підтримку і довіру та нагадав, що для отримання безвізу Україна втілила великий пакет змін.

"Хочу нагадати, що уряд Яценюка підписав угоду про Асоціацію з Євросоюзом тоді, коли "гради" росіян гатили по нашій території. Для отримання безвізу Україна втілила великий пакет змін. Було ухвалено понад 140 нормативних актів. Десятки разів у цій сесійній залі прем’єру Яценюку доводилося переконувати голосувати за необхідні для ухвалення безвізу законопроекти", - наголосив керівник фракції.

"Ухвалення законів для безвізового режиму стало основою реформ в системі юстиції, боротьби з корупцією, захисту прав та безпеки громадян. Ми задали важливі стратегічні перетворення в Україні. "Народний фронт" і надалі відстоюватиме рішення, які ведуть Україну в Європу та НАТО", - підкреслив Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua