Максим Бурбак: "Народний фронт" не допустить політичних ігор навколо бюджету (відео)
понеділок, 17 вересня 2018, 12:30

"Народний фронт" підтримує законопроект про затвердження в Конституції стратегічного курсу на членство в ЕС та НАТО, який внесений президентом України.

На цьому наголосив керівник фракції Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

"Рік тому на з’їзді "Народного фронту" ми заявили про необхідність внесення змін до Конституції і закріплення в ній стратегічного курсу на членство України в НАТО та ЄС. "Народний фронт" вітає ініціативу президента щодо внесення відповідного законопроекту до Верховної Ради. "Народний фронт" однозначно підтримає цей законопроект", - сказав він.

Торкаючись теми бюджету на наступний рік, Максим Бурбак відзначив, що фракція "Народний фронт" проект Державного бюджету на 2019 рік, який був поданий Урядом до Верховної Ради, вважає збалансованим і закликав ухвалити його вчасно.

"Цього очікують сектор національної безпеки, розпочаті реформи та надважливі інфраструктурні проекти, мільйони пенсіонерів, вчителів і лікарів. Окрім того, у бюджеті передбачене фінансування виборів Президента України та Верховної Ради України. Це забезпечення конституційного права громадян", - наголосів керівник фракції.

"Відразу наголошу, що "Народний фронт» не допустить політичних ігор навколо бюджету. У такий відповідальний час бюджет країни не може перетворитися на ринг для популізму і демагогії», - підкреслив Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua