Максим Бурбак: "Народний фронт" послідовно відстоює національну та енергетичну безпеку країни (відео)
вівторок, 17 квітня 2018, 10:56

"Народний фронт" послідовно відстоює пріоритети обороноздатності країни, розширення і поглиблення санкцій проти країни-агресора, а також енергетичну безпеку.

Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції Максим Бурбак.

"Ми і надалі будемо наполягати на забороні подвійного громадянства для держслужбовців і правоохоронців, на збільшенні видатків на оборону та зростанні зарплат військовослужбовців, завершенні інженерного облаштування державного кордону з Росією", - підкреслив він.

Керівник фракції також наголосив, що вступ до НАТО є одним з пріоритетів діяльності фракції.

"Народний фронт" наполягатиме на членстві Україні в Північно-Атлантичному Альянсі. Півроку тому Арсеній Яценюк ініціював закріплення в законодавстві України чіткого плану вступу до НАТО і Євросоюзу. Знаємо, що Президент також підтримує цю ініціативу. Чекаємо законопроектів від Глави держави, адже зовнішня політика - це сфера його відповідальності", - наголосив керівник фракції і додав, що "Народний фронт" готовий самостійно розробити і внести до парламенту відповідний законопроект.

"Ми також вважаємо, що п’ять пакетів допомоги, які НАТО запропонувало Україні, повинні бути розширені: тренування, спільні навчання, допомога ветеранам, допомога тим, хто втратив здоров'я внаслідок російської військової агресії, боротьба з кібератаками Росії. Це й оборонювальне озброєння, нові технології, і це, врешті-решт, членство України в НАТО і в Європейському Союзі. Україна нині бореться не лише за свою свободу, а й за спокій мешканців усієї Європи", - підкреслив Максим Бурбак.

Він також наголосив, що так само фракція відстоюватиме і енергетичну незалежність.

"Наша політична сила так само послідовно та наполегливо відстоюватиме енергетичну незалежність України. Ми боротимемось проти будівництва та запуску газопроводу "Північний потік-2". І будемо переконувати європейські країни протистояти газпромівському впливу", - резюмував Бурбак. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua