Максим Бурбак: "Народний фронт" протистоятиме російському впливу на вибори в Україні (відео)
вівторок, 5 лютого 2019, 11:14

Фракція "Народний фронт" протистоятиме ворожому впливу Росії на вибори в Україні, які відбудуться цього року.

Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції Максим Бурбак.

Він наголосив, що "Народний фронт" звертається до СБУ активніше захищати виборчий процес в Україні.

"Ми закликаємо шановну Службу безпеки України все-таки дієвіше захищати виборчий процес. Ми бачимо конкретну підготовку Росії до втручання, всі незалежні активісти її бачать, МВС її бачить. Треба реагувати", - наголосив Бурбак.

"Представники Кремля прямо кажуть, якої  влади в Україні вони хочуть - влади зрадників і колаборантів. При ній, мовляв, закінчиться так звана "громадянська війна" на Донбасі. Такі політики могли б прийти до влади лише внаслідок масштабних фальсифікацій і ще інтенсивнішої інформаційної війни. Але "Народний фронт" буде протистояти ворожому впливу на вибори", - наголосив керівник фракції.

"Парламент зобов’язаний проконтролювати захист від гібридної агресії. Надто - в умовах передвиборчої нестабільності. Вимагаємо створити Тимчасову слідчу комісію щодо розслідування фактів втручання у вибори з боку Росії та громадян України, з нею пов’язаних", - підкреслив Максим Бурбак.

Він звернувся до народних депутатів подавати свої кандидатури до складу ТСК.

"Не бійтеся воювати проти ворогів України. Набагато страшніше буде, коли ми отримаємо вибори за сценарієм Кремля", - резюмував Бурбак. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua