Максим Бурбак: Наступним історичним рішенням парламенту має стати запровадження візового режиму з Росією (відео)
п’ятниця, 9 червня 2017, 09:55

Фракція "Народний фронт" вже наступного пленарного тижня наполягатиме на розгляді законопроекту про введення візового режиму з Росією.

Про це заявив керівник фракції Максим Бурбак в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Наступного тижня слід розпочинати дискусію стосовно введення візового режиму з Росією", – сказав він.

Бурбак нагадав, що Верховна Рада вже прийняла історичне рішення щодо курсу України на вступ до НАТО, і наступним рішенням повинно стати запровадження візового режиму з країною-агресором.

"Фракції "Народний фронт" вдалося повернути в порядок денний парламенту  історичні проекти, рішення, які приймаємо усім залом. І це підтверджує що прозахідна і проєвропейська коаліція в парламенті є", - наголосив голова фракції "Народний фронт".

Максим Бурбак також підкреслив, що рішення про вступ до Північно-атлантичного альянсу сприятиме розвитку української оборонної промисловості.

"Це стане поштовхом для розвитку нашої військової промисловості. Тому що ми повинні відповідати їхніх технічним вимогам. І це додатковий поштовх для того, що ми повинні фінансувати наше військо на рівні не менше 5% ВВП, як це було започатковано Урядом Яценюка і продовжено Урядом Гройсмана. Понад 130 млрд. грн. передбачено в бюджеті на національну безпеку і оборону", - підкреслив керівник фракції.

"Ми зараз захищаємо не лише кордони України, а й країни Європейського Союзу, членів НАТО. Тому вважаю, що рішення (про вступ до НАТО) є історичним, і це завадить якимось залишкам колишніх "регіоналів" навіть сподіватися зробити те, що вони зробили у 2013 році, коли розвернули країну в сторону Росії", - резюмував Максим Бурбак.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua