Максим Бурбак: Необхідно розширити санкції проти Росії і судитися з агресором по лінії морського права (відео)
понеділок, 1 жовтня 2018, 12:03

"Народний фронт" виступає за розширення санкцій порти Росії за блокування українських торгових портів і збройну агресію в Азовському морі.

Про це на Погоджувальній раді заявив керівник фракції Максим Бурбак.

"Москва продовжує збройні провокації в Азовському морі, далі блокує наші торгові порти, викрадає українські цивільні судна. Ми повинні протистояти цьому. Треба розширити санкції проти Росії, судитися з агресором по лінії морського права", – наголосив він.

Керівник фракції зазначив, що "Народний фронт" наголошує на необхідності розширення санкцій не вперше.

"Лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк виступив за посилення санкцій проти Росії ще наприкінці травня - після початку зупинок торгових суден. Україна має успішний досвід національних санкцій проти агресора. Цього літа з ринку Молдови пішли фактично дві великі російські авіакомпанії - S7 і "Аерофлот". Це результат рішення Уряду Яценюка від 2015 року про закриття транзитного авіапростору. Ще мінімум три російські авіакомпанії відтоді взагалі збанкрутували. Ось як треба відповідати на ескалацію", - підкреслив Максим Бурбак.

Він також додав, що фракція підтримує рішення МВС про посилене патрулювання Одеси.

"Намагаючись дестабілізувати ситуацію в Україні, Росія пробує створити хаос і штучний сепаратизм в приморських областях. Ми вимагаємо, щоб СБУ знищила терористичне підпілля Росії.  Раз і назавжди відвернула загрозу антиукраїнських заворушень, збройних провокацій та терактів", - наголосив Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua