Максим Бурбак: Необхідно якнайшвидше втілити рекомендації Венеційської комісії щодо електронного декларування (відео)
понеділок, 26 лютого 2018, 12:59

«Народний фронт» пропонує якнайшвидше втілити рекомендації Венеційської комісії щодо електронного декларування.

«Мусимо зробити все, аби НАЗК, нарешті, розпочало повноцінну роботу. Насамперед, перевірку декларацій в автоматичному режимі. Ще необхідно якнайшвидше втілити рекомендації Венеційської комісії щодо електронного декларування. Бажано зробити це до кінця березня», - наголосив Максим Бурбак на Погоджувальній раді.

Він також підкреслив, що фракція виступає за зняття законодавчої вимоги про обов’язкове декларування доходів громадськими активістами.

«Нарешті, слід зняти законодавчу вимогу про обов’язкове декларування доходів громадськими активістами та особами, які отримують іноземні кошти за програмами допомоги, а також іноземними членами наглядових рад», - підкреслив Максим Бурбак.

«Щодо захисту економічної незалежності та конкуренції. Мусимо, нарешті, забезпечити анбандлінг - відокремлення діяльності з транспортування природного газу від секторів видобутку і постачання природного газу та від сектору електричної енергії. Цього вимагає, зокрема, Директива Євросоюзу №2009/73», - наголосив керівник фракції.

Він також додав, що ця реформа дозволить залучити американські та європейські інвестиції в українську ГТС та її модернізацію.

Максим Бурбак наголосив, що фракція переконана в необхідності законодавчо забезпечити аудит діяльності “Укроборонпрому” та створення незалежної наглядової ради цього державного концерну.

«Крім того, треба вдосконалити законодавство про корпоративне управління. Звісно, не можемо забувати про виконання домовленостей, яких ми досягли з Міжнародним валютним фондом», - наголосив Максим Бурбак. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua