Максим Бурбак: Необхідно завершувати судову реформу і провести прозору приватизацію (відео)
вівторок, 21 березня 2017, 12:12

"Народний фронт" наголошує на необхідності проведення прозорої приватизації державних підприємств.

Про це з парламентської трибуни заявив керівник фракції Максим Бурбак, представляючи запропоновані "Народний фронтом" кроки для розвитку країни та виходу з кризи.

"Арсеній Яценюк, як Глава уряду, кілька разів вносив до парламенту відповідні законопроекти, але жодного разу парламент не підтримав їх. Натомість на державних підприємствах і далі крадуть", - наголосив він.

"Одеський припортовий завод, наприклад: при уряді Яценюка мав 250 млн прибутку, після витівок Саакашвілі – 1,5 млрд збитків. І таких прикладів можна навести багато",- підкреслив керівник фракції.

Максим Бурбак також наголосив на необхідності проведення судової реформи, зокрема, створення антикорупційної палати і остаточного формування Верховного суду України.

"Процес розпочатий, але не завершений. Очікуємо формування нового ВСУ і продовження судової реформи до найнижчої ланки – до місцевих судів", - сказав він.

"Ми проголосували зміни до Конституції, закони про судоустрій та Вищу раду правосуддя. Ми свою роботу зробили – тепер це компетенція Вищої ради правосуддя, президента і уряду завершити це й імплементувати", - резюмував він.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua