Максим Бурбак: Неприпустимо блокувати парламент у момент ухвалення рішень щодо обороноздатності (відео)
понеділок, 11 липня 2016, 12:15

Блокування роботи парламенту в той час, коли на сході України тривають бойові дії, можна прирівняти до державної зради.

Про це заявив Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак під час засідання Погоджувальної ради.

«Блокування роботи парламенту, коли на сході тривають обстріли і гинуть наші хлопці, – це як державна зрада. Але людям, які минулого тижня так смакували приниженням воїнів АТО, почуття патріотизму невластиве», - наголосив Бурбак.

«Я розумію, що сидячи в сесійній залі легко говорити про «поначіпляли ордени». Особливо прикро чути це не від Опоблоку, а від тих, хто тільки й розповідає про любов до України і людей. Замість підтримувати законопроекти для нагальних потреб армії,  фронтовиків обзивають «чорними полковниками», - підкреслив представник «Народного фронту».

Він наголосив, що реальною причиною блокування роботи парламенту

деякими опозиційними фракціями є бажання створити «картинку».  «Це політична технологія. Кінець сесії, ще тиждень роботи, - потрібно створити максимально яскраву картинку борців за права людей. Це називається цинічним популізмом і безвідповідальністю», - сказав Максим Бурбак.

Він наголосив, що минулого пленарного тижня парламент зробив успішний крок, позбавивши депутатської недоторканності і притягнувши до кримінальної відповідальності олігарха Онищенка.

«Мільйони  доларів, якими раніше Онищенко спонсорував  заможне життя деяких так званих опозиційних фракцій, більше не породжуватимуть політичну корупцію», - наголосив Голова фракції.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua