Максим Бурбак закликав вносити кандидатуру Смолія на голосування в Раді (відео)
четвер, 1 березня 2018, 17:59

«Народний фронт» не веде кадрових «торгів», - заявив журналістам в кулуарах парламенту керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак. 

«Ніяких торгів ми не ведемо. Це не базар. Може комусь хочеться займатися базаром, то хай роблять це у відповідному місті, а не в парламенті», - сказав він.

Максим Бурбак нагадав, що під час останнього засідання фракції «Народного фронту» відбулася зустріч із кандидатом на Голову НБУ Яковом Смолієм, і більшістю голосів було прийнято рішення підтримати його кандидатуру під час голосування в парламенті. Одночасно фракція прийняла рішення заслухати звіт Валерії Гонтарєвої: «Для того, щоб заслухати звіт і призначити нового голову Національного банку України, треба 226 голосів. Лідер БПП, Президент України, вніс пропозицію - пана Смолія, ми на фракції її розглянули й підтримуємо. Будь ласка, нехай керівник фракції Артур Герасимов збирає 226 голосів під цю кандидатуру».

Він також нагадав, що «Народний фронт» подав свої пропозиції на посади членів ЦВК, а ще понад рік тому - кандидатуру на посаду Омбудсмена, «що може зробити будь-яка інша фракція, і сесійна зала визначається».

Головне завдання для «Народного фронту» на сьогодні, підкреслив керівник фракції, - це втілення реформ, започаткованих урядом Арсенія Яценюка і продовжених урядом Володимира Гройсмана: «Це питання національної безпеки і оборони, соціального захисту військовослужбовців, енергетичної безпеки», - додав народний депутат. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua