Максим Бурбак: Новий керівник Інтерполу - це ще одна перемога України в гібридній війні (відео)
середа, 21 листопада 2018, 10:53

Фракція "Народний фронт" вітає обрання керівником Інтерполу представника Південної Кореї Кім Чон Яна та вітає з перемогою українську делегацію Міністерства внутрішніх справ України, яка боролась проти обрання на цей пост російського розвідника.

Про це заявив Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак з трибуни парламенту.

"Я хочу всіх привітати з черговою перемогою в протистоянні з Росією. Сьогодні на Генеральній асамблеї Інтерполу, яка проходить в Дубаї, прийнято рішення, і новим керівником Інтерполу не став російський шпигун, колишній представник МВС Росії. Сьогодні керівництво Інтерполу - це представник Південної Кореї", - зауважив керівник фракції.

Він нагадав,  що фракція "Народний фронт" зайняла жорстку позицію щодо неприйнятності обрання керівником Інтерполу російського представника.

Максим Бурбак також нагадав факт з історії Інтерполу, коли перед початком Другої світової війни цю організацію очолили представники Третього рейху.

"Я дякую усім країнам, які підтримали позицію України, принципову позицію Міністра МВС Арсена Авакова і ми не допустили, щоб керівником Інтерполу став представник країни-агресора", - підкреслив парламентар.

"Наше головне завдання - наступного року не допустити реваншу прокремлівських, проросійських сил, не допустити розбрату в суспільстві. Ми повинні зробити все, за що виходили люди на Майдан - розбудовувати єдину незалежну європейську Україну", - наголосив Максим Бурбак. 

 

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua