Освітня реформа утверджує націю вільних, освічених, адаптованих до нового часу громадян, - Максим Бурбак (відео)
понеділок, 4 вересня 2017, 12:24

Прийняття та втілення освітньої реформи є важливим пріоритетом для суспільства, оскільки вона має на меті втілення кращих європейських стандартів.

Про це наголосив під час Погоджувальної ради керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак.

Він підкреслив, що фракція безперечно підтримуватиме освітню реформу. «Ми повністю підтримуємо розпочату безпрецедентну і системну реформу, що відбувається за найкращими європейськими стандартами. Ця реформа – остаточний розрив з радянською системою освіти, яка була спрямована на пригнічення особистості дитини і  зубріння мертвого багажу знань», - підкреслив керівник фракції.

«Реформа Гриневич (Міністра освіти і науки. – Ред.) утверджує націю вільних, освічених, адаптованих до нового часу громадян», - наголосив Максим Бурбак.

Керівник фракції «Народний фронт» також закцентував увагу на необхідності продовження медичної реформи.

«Ми вважаємо, що розпочавши реформу - треба  йти далі, не зупиняючись, водночас забезпечивши високий і достатній рівень медичного обслуговування громадян  на перехідний період», – наголосив Бурбак.

«Вимагаємо від міністерства охорони здоров’я показати, як реально буде працювати система на всіх рівнях. Показати законодавчі і підзаконні акти, які регулюють цю надважливу сферу життя. МОЗ має провести необхідну інформаційну роботу, зняти панічні страхи», - підкреслив керівник фракції. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua