Максим Бурбак: Парламент і уряд працюватимуть до обрання нової Верховної Ради (відео)
вівторок, 14 травня 2019, 11:14

Парламент VIII скликання є найпродуктивнішим і працюватиме до 27 жовтня.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак з трибуни парламенту.

"Безсумнівним фактом є те, що нинішнє скликання Верховної Ради - найпродуктивніше за всю історію України. Це і безліч рішень, спрямованих на підтримку сектору оборони, і безвіз з ЄС, і створення антикорупційних інституцій, і закріплення в Конституції курсу в Євросоюз та НАТО, і енергетична реформа, і освітня реформа, і система заходів для захисту української мови та відродження національної ідентичності, і багато-багато іншого", - підкреслив Максим Бурбак, нагадавши, що саме фракція "Народний фронт" безпосередньо ініціювала всі ці історичні рішення.

"Ми пишаємось результатом!", - наголосив керівник фракції.

"Парламент і уряд будуть працювати до обрання нової Верховної Ради на строкових виборах 27 жовтня, які будуть такими ж демократичними, як і президентські", - наголосив Максим Бурбак.

"Верховна Рада очікує від новообраного президента Володимира Зеленського кадрових рішень, законопроектів для посилення обороноздатності, відновлення цілісності країни, продовження курсу в НАТО і ЄС, розвитку економіки і антикорупційних ініціатив",  - зазначив Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua