Парламент має сприяти оперативному розслідуванню вбивства Гандзюк, - Максим Бурбак (відео)
вівторок, 6 листопада 2018, 13:45

Парламент має сприяти правоохоронцям оперативно розслідувати справу щодо вбивства громадської активістки Катерини Гандзюк.

Про це з трибуни парламенту наголосив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

Він відзначив, що Національна поліція оперативно розкрила та заарештувала виконавців злочину, і позитивно відзначив рішення ГПУ та СБУ об’єднати зусилля для розслідування замовника вбивства.

"Ми (парламент. – Ред.) повинні дати усі можливості провести розслідування  фахово, оперативно, без розголосу інформації", - підкреслив Максим Бурбак.

Він додав, що фракція буде голосувати за створення ТСК,  яка розслідуватиме питання щодо нападу на громадських активістів.

"Фракція "Народного фронту" направляє до цієї комісії своїх представників. Але є прохання, щоб це не було заполітизовано, щоб це не перетворювалося на шоу, яке ми бачили і в 2014,  і в 2015, і в 2016 роках", - наголосив керівник фракції.

Він також звернувся до правоохоронних органів розслідувати слова Катерини Гандзюк щодо російської підпільної мережі на Херсонщині.

"Катерина Гандзюк говорила, що в Херсоні діє розгалужена підпільна російська агентура. То це тепер треба вам (правоохоронцям. – Ред.) дослідити ці випадки і викрити російську агентуру не лише в Херсоні, а й по всьому сходу України. Вони вже активізувалися і чекають лише реваншу ", - підкреслив Максим Бурбак. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua